Een leven lang veilig onderweg

Haal je rijbewijs met plezier in Eindhoven en omstreken

Autorijden geeft vrijheid. Als je jong bent kun je niet wachten tot het moment dat je zelf achter het stuur kunt kruipen. De wegen lonken, de horizon tegemoet. Een rijbewijs is naast leuk ook enorm praktisch. Denk aan je toekomstige baan waar je misschien wel voor moet reizen, vakanties of roadtrips met je vrienden of chaufferen voor iemand die dat zelf niet (meer) kan. Dan komt een rijbewijs goed van pas, maar voor het zover is moet je dat roze pasje wel eerst even halen. Je rijbewijs is een investering voor de komende 60 jaar. Zorg dat je het op de juiste manier haalt. Bij een rijschool die kwaliteit biedt en waar je met plezier verder aan je toekomst werkt. Haal je rijbewijs bij Autorijschool d’n Dommel.

Kies voor je toekomst

Autorijlessen voor iedereen

Als je voor rijles bij Autorijschool d’n Dommel kiest, krijg je persoonlijke begeleiding op maat. Samen werken we op een leuke, rustige, ontspannen, geduldige, positieve en leerzame manier naar het praktijkexamen toe. Ook als je wat extra aandacht nodig hebt vanwege een specifieke situatie.

Bekijk op deze pagina onze lessoorten en mogelijkheden en kijk hier voor de tarieven.

Je rijbewijs halen met een ASS

In het verleden kreeg ik wel eens een leerling met een vorm van autisme. We begrepen elkaar vaak niet goed met als resultaat dat ik deze leerling door moest sturen naar een andere rijschool. Dat wil je niet als je passie hebt voor dit vak. Inmiddels heb ik veel trainingen gevolgd bij Spectrum Brabant, zit ik met mijn papieren op expert-niveau en ben ik erkend rij-instructeur Autisme en ADHD. Ieder jaar volg ik de bijscholingen om up-to-date te blijven en om mijn leerlingen het beste rij-onderwijs te bieden. Samen vinden we een manier om ervoor te zorgen dat ook jij meer kans maakt op een leuke baan en dat belangrijke stukje vrijheid en zelfstandigheid.

Rijlessen met faalangst

Angst om te falen is op zich geen negatieve eigenschap. Jij neemt namelijk niet zomaar genoegen met een matige prestatie. Het brengt je naar een hoger niveau. Maar te veel angst om te falen kan doorslaan in het volledig blokkeren van zowel lichaam als geest. Samen vinden we hier een positieve balans in. Het is namelijk niet de rijles of het examen maar jouw "gedachten" over de rijles of het examen wat je gedrag en emoties beïnvloedt. Met behulp van NLP gaan we er samen voor zorgen dat ook jij door het examen van het CBR heen komt.

Rijles voor moeilijk lerende mensen

Mensen die om wat voor reden dan ook moeite hebben om nieuwe vaardigheden aan te leren, zijn bij ons van harte welkom. We pakken alle vaardigheden één voor één aan en verdelen die in overzichtelijke stappen die bij jouw manier van leren passen. We werken met een overzichtelijk praktijk boekje waar precies in staat wat je moet doen, hoe je dit moet doen en waarom je dit moet doen. Dit boekje biedt je ook de mogelijkheid om je voor te bereiden op de les.

Spoedcursus rijbewijs halen

Je wilt dus je rijbewijs halen, maar het liefst zo snél mogelijk. Gelukkig hoef je je alleen op de weg aan de snelheidslimiet te houden. Neem razendsnel contact op om een spoedcursus te boeken.

Ik wil zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen!

Leerzame theorielessen

Bij voldoende aanmeldingen starten we iedere 3 maanden een theoriecursus van 10 lessen gedurende de avonduren.  Je leert de theorieregels, de logica erachter, het nut ervan en waar het uiteindelijk allemaal om draait;  hoe pas je het toe in de praktijk.  Er wordt voldoende aandacht besteed aan het onderdeel gevaarherkenning, we brengen je inzicht bij en de laatste les gaan we examentrainingen doen. 

We werken met een spiksplinter nieuw en modern programma, volledig afgestemd op het examen bij het CBR en altijd up to date. 

We trainen in een kleine groep, in een prikkelarme en gemoedelijke omgeving, met voldoende tijd om vragen te stellen. 


Heb je 0 fout op je theorie-examen? Dan krijg je van ons een gratis rijles van 60 minuten.

Rijden Onder Specifieke Omstandigheden (ROSO)

Tijdens de rijlessen leer je hoe je de auto moet besturen onder normale omstandigheden. Echter, zo gaat het niet altijd in het verkeer. Hoewel jij je netjes aan de regels houdt, kunnen andere bestuurders door rood licht rijden, geen voorrang verlenen of je simpelweg niet zien. Wat doe je dan? Bij je theorie leer je bijvoorbeeld wat aquaplaning is, maar hoe herken je dat op tijd en belangrijker nog: wat doe je als je in een slip terecht komt? Hoewel we niet alle situaties in de hand kunnen hebben, kunnen we je wel aanleren hoe je het beste kunt reageren in een noodsituatie.

RIS (Rijopleiding In Stappen)

RIS is een moderne, modulair opgebouwde rijopleiding voor het rijbewijs B met een fors hoger slagingspercentage (gemiddeld 15 tot 20% hoger dan bij een traditionele opleiding). 


RIS staat uitgebreid stil bij zaken als ritvoorbereiding, risico’s van verkeersdeelname en de zwakke en sterke punten van iemands rijgedrag. Doordat je goed voorbereid in de auto komt, zal je de nieuwe lesstof sneller begrijpen en heb je meer tijd om in de praktijk te oefenen omdat je instructeur minder hoeft uit te leggen. De RIS is een initiatief van het CBR.

RIS logo

Waar betaal ik eigenlijk voor?

Rijles tarieven zijn meer dan het salaris van de instructeur alleen. De kwaliteit van je instructeur bepaalt voor een groot deel het succes van je rijopleiding. Bij Autorijschool d’n Dommel worden de instructeurs jaarlijks bijgeschoold. Daarnaast volgen zij aanvullende opleidingen om het lesniveau - en daarmee het slagingspercentage - hoog te houden. Je rijdt in een nieuwe, veilige auto, voorzien van up-to-date technieken die bij de rijstandaard van deze tijd passen. Alle benodigde diploma’s, papieren, vergunningen en verzekeringen ( ook jij bent bij ons goed verzekerd) zijn bij Autorijschool d’n Dommel aanwezig zodat jij als leerling verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Investeer in je toekomst en kies voor kwaliteit.

Kies voor professionaliteit