Een levenlang veilig onderweg

Een rijbewijs is meer dan alleen autorijden.

Heerlijk is het om het thuis te zijn bij je vader en/of moeder, misschien nog een broertje en/of zusje. Je volgt een opleiding of bent er misschien al klaar mee,  zodat je nu of later een mooie toekomst op kan bouwen. Maar voor de meeste van ons komt er vroeg of laat de tijd om ons wat los te maken van onze ouders en op eigen benen te gaan staan.  Een rijbewijs is daar vaak een essentieel onderdeel van.  Een stukje zelfstandigheid en vrijheid brengt dat roze pasje met zich mee. De vrijheid om te gaan daar waar jij gaan wilt, naar een verre vriend of vriendin, een geweldige vakantie. Ook voor jou droombaan heb je waarschijnlijk een rijbewijs nodig. Bij bijna elke vacature zul je zien staan dat een rijbewijs gewenst of zelfs vereist is.  Kortom, je rijbewijs is een belangrijke stap in je leven. Je rijbewijs is een investering voor de komende 60 jaar. Zorg dat je het op de juiste manier haalt. Bij een rijschool die kwaliteit biedt en waar je met plezier verder aan je toekomst werkt.   AUTORIJSCHOOL D'N DOMMEL 

IEDEREEN IS WELKOM, RIJTALENT OF NIET, JE HAALT JE RIJBEWIJS BIJ ONS.

 

Autorijles bij d’n Dommel in Sint Oedenrode

Als je voor rijles bij ons kiest, krijg je persoonlijke begeleiding op maat. Samen werken we op een leuke, rustige, ontspannen, geduldige, positieve en leerzame manier naar het praktijkexamen toe.

Je rijbewijs halen met een ASS

In het verleden kreeg ik wel eens een leerling met een a.s.s. We begrepen elkaar vaak niet goed met als resultaat dat ik deze leerling door moest sturen naar een andere rijschool. Dat wil je niet als je passie hebt voor dit vak. Inmiddels heb ik veel trainingen gevolgd bij Spectrum Brabant, zit ik met mijn papieren op expert-niveau en ben erkend rij-instructeur Autisme en ADHD. Ieder jaar volg ik de bijscholingen om up to date te blijven.  Deze kennis en de mooie ervaringen die ik inmiddels op heb mogen doen met mensen met autisme heeft er voor gezorgd dat ik het inmiddels geweldig vindt om ook deze mensen aan dat belangrijke pasje te helpen. Samen vinden we een manier om er voor te zorgen dat ook jij meer kans maakt op een leuke baan en dat belangrijke stukje vrijheid en zelfstandigheid.

 

Rijlessen met faalangst

Angst om te falen is op zich geen negatieve eigenschap. Jij neemt namelijk niet zomaar genoegen met een matige prestatie, het brengt je naar een hoger niveau. Te veel angst om te falen, kan echter doorslaan in het volledig blokkeren van zowel lichaam als geest. We gaan er samen voor zorgen dat we hierin een positieve balans vinden.   

Het is niet de rijles of het examen, maar jouw "gedachten" over de rijles of het examen wat je gedrag en emoties beïnvloedt. 

​Met behulp van mijn NLP opleidingen en ervaringen, gaan we er samen voor zorgen dat ook jij door dat examen van het CBR heen komt.

Rijles voor moeilijk lerende mensen

Mensen die om wat voor reden dan ook moeite hebben om nieuwe vaardigheden aan te leren, zijn bij ons van harte welkom. We pakken alle vaardigheden één voor één aan, en verdelen die in zodanige stappen dat ze passen bij jouw manier van leren.Omdat beelden meer dan woorden zeggen hebben we een camera in de auto. Zo kunnen we je laten zien hoe je rijdt, wat je goed doet en wat er beter kan.

Spoedcursus: snel je rijbewijs halen

Goed. Je wilt dus je rijbewijs halen, maar het liefst zo snél mogelijk. Gelukkig hoef je je alleen op de weg aan het snelheidslimiet te houden. Neem contact op om een spoedcursus te boeken.

Leerzame en gezellige theorielessen

Bij voldoende aanmeldingen starten we een theoriecursus van 12 lessen gedurende de avonduren. We spitten hoofdstuk voor hoofdstuk door en koppelen deze aan de praktijk. Natuurlijk zullen we ook oefenexamens maken. De gevaarherkenning nemen we uiteraard uitgebreid door en de laatste les bestaat uit examentraining. 
Liever alleen (theorie)lessen volgen? Bij ons kun je terecht voor individuele theorielessen, bijscholingen of examentrainingen. 

Heb je 0 fout op je theorie-examen? Dan krijg je van ons een gratis rijles van 60 minuten.

Rijden Onder Specifieke Omstandigheden (ROSO)

Tijdens de rijlessen leer je hoe de auto te besturen onder normale omstandigheden. ​Echter zo gaat het niet altijd in het verkeer. Wat als jij groen hebt, je rijdt het kruispunt op en je ziet in je ooghoek een auto met volle vaart op je af komen, door het rode licht dus!!

Wat als zo vaak hier in Nederland, het dagen aan een stuk regent en er flinke plassen op de weg staan. Bij je theorie leer je wat aquaplaning is, maar hoe herken je dat optijd en belangrijker nog, hoe kun jij je verhaal daarna nog navertellen!!

Wat kun je doen als er plotseling een kindje oversteekt of een hertje!!

En ja ook ik bel mijn man als ik een lekke band heb, je vader of vriend kan dit waarschijnlijk ook wel. Maar wat, als je wat meer kilometers verderop staat met een kapotte band of een brandend olielampje op weg naar een sollicitatie gesprek voor je droombaan.  Dan is het toch handig als je zelf even die band kunt vervangen of de olie bij kan vullen zodat je snel weer door kunt.

OOK DIT LEER JE BIJ AUTORIJSCHOOL D'N DOMMEL 

HappyNDrive

De HappyNDrive methode is anders dan de meeste andere methodes.

De traditionele opleidingen en ook de R.I.S. methode zijn gebaseerd op lijstjes van handelingen en gedrag wat je uit je hoofd gaat leren en vervolgens moet toe gaan passen in het verkeer. 

Bij HappyNDrive doen we dat niet.

Wij gaan uit van de mogelijkheden en vaardigheden die je van nature al hebt.

Je gaat het verkeer zien, begrijpen en aanvoelen, zodat je vlot, veilig en doelgericht kunt bewegen. 

Ik ga je geen `aapjesgedrag` aanleren. Ik maak je bewust van dat, wat je eigenlijk al vanaf je geboorte hebt meegekregen en bent gaan ontwikkelen. De complexe en onbewuste samenwerking tussen je ogen, je brein, je lijf en je spieren.

Je leert  om in te spelen op de dinamiek van het verkeer en wat jou rol daar in is. 

Inzicht ontwikkelen, zodat je ook in onverwachte of nog nooit mee gemaakte situaties op de juiste manier kunt handelen. 

Logisch handelen, geen lijstjes uit het hoofd leren met gewenst gedrag. 

 

Hoe diep moet je voor rijles in de buidel tasten?

Net zoals je niet alleen naar het slagingspercentage moet kijken als je naar een geschikte rijschool zoekt, geldt dit zeker ook voor de prijs. Verdiep je in wat voor kwaliteit je voor je geld krijgt en wat je nodig hebt. Wij scholen ons ieder jaar bij en blijven ten alle tijde up to date, altijd een nieuwe auto met nieuwe technieken die continu wordt onderhouden. Alle juiste papieren zijn aanwezig zodat jij als leerling verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Investeer in je toekomst en kies voor kwaliteit.

 

 

Rijschool Sint Oedenrode; Rijles faalangst, rijschool Veghel, rijschool Nuenen; autorijschool;